Sitta i spabadet och tänka lite

Jag arbetar väldigt effektivt under stress, jag får så himla mycket gjort men jag vet inte om det är så bra för min hälsa, man får ju högt blodtryck och sådant om man är stressad för länge. Jag känner att när jag har något jobb som jag inte har gjort klart så tänker jag på det nästan konstant, jag kan inte tänka på någonting annat och det är ju inte så bra, det känns lite som att man inte borde tänka så mycket på sådant som man ändå inte kan påverka. Ibland kan det ju vara bra att spåna lite med sig själv om något men man ska inte snöa in sig på något om man ändå inte kan göra något åt det direkt. Då är det bra att sitta i ett spabad från poolkungen och bara tänka över ens situation lite, det är så jag brukar göra.

This entry was posted on Sunday, March 2nd, 2014 at 4:38 pm and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply