Viktigt för miljön

Jag tycker det är lite jobbigt att jag behövde betala så mycket bensin en månad men istället för att gnälla över det så gjorde jag någonting åt det. Jag brukar bland annat analysera mitt beteende genom att jag har installerat en elektronisk körjournal i min bil så att jag kan kolla om jag kan förbättra mina bilresor. Ibland blir det ju så att jag använder bilen till så onödiga saker. Helst ska jag ju bara använda den när jag verkligen behöver den och inte bara för bekvämlighetsskäl. Jag märkte då på slutet av en månad att jag ju skulle kunna förkorta den sträcka som jag åker bil avsevärt, det kommer väl bli lite kämpigt men jag måste ju samtidigt göra det, det är faktiskt hur viktigt som helst. Både för min ekonomi och för miljöns skull så är det ju faktiskt väldigt viktigt.

This entry was posted on Tuesday, September 30th, 2014 at 7:44 am and is filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply